Wil je oefenen met aanwezig zijn in het hier en nu of zoek je verlichting van de drukte in je hoofd of leven? Dat kan bij STIL-AAN, in Bakel of in Helmond of elders in Brabant en Limburg. Kijk bij Locatie en Kosten en Contact voor de praktische informatie. Je mag je ook aanmelden als gastlocatie voor de meditatie-ochtend of STIL-AAN uitnodigen om een wandeling voor je te organiseren.

Alle vaste activiteiten bij STIL-AAN in 2019 

Meditatiegroep:  op een vrijdagmorgen in de maand. De eerstvolgende datum is te vinden via Nieuws.

Wandeling:  de datum wordt bepaald in overleg via een app-groep. Aanmelden kan via 06 – 49 37 34 46. Via Nieuws vind je de volgende wandeling.

Kennismaken: gekoppeld aan de meditatie-ochtend, 11.30 – 12.00 uur te Helmond. Opgeven noodzakelijk.

Deelname aan de landelijke dag van de stilte
Net als vorig jaar organiseert STIL-AAN op de ochtend van zondag 27 oktober 2019 een stiltewandeling. We lopen dan in de traditie van  Thich Nhat Hanh. Vertrek vanuit Helmond, aankondiging volgt.

Aankondiging meditatiemomenten door – voor STIL-AAN – bekende meditatie-leraren. Opgave via hun websites of via Simsara.

Gevonden in de agenda van Simsara, de landelijke stichting voor inzichtmeditatie: https://www.simsara.nl/retraites-activiteiten

Meditatiedag

Meditatieweekend 
Frits Koster: za 18 en zo 19 mei 2019, te Cadzand, zie www.fritskoster.nl/agenda

STIL-AAN bij derden
Twee keer per jaar verzorgt STIL-AAN een wandeling resp. meditatie binnen de 10-stappen-reis van Patrys, zie www.patrys.nu