Vaste locaties en gastlocaties

De activiteiten van STIL-AAN vinden op verschillende locaties plaats. De wandelingen vertrekken meestal vanaf het restaurant “Grotel’s Genieten”, Grotel 5, te Bakel. De route vind je hier. Soms is het gebied De Biezen het decor van de wandeling, bereikbaar vanaf de parkeerplaats bij herberg De Brabantse Kluis. Eerder waren we vaste gast bij theetuin De Wilde Framboos.

Voor Groei en Bloei organiseerde STIL-AAN al een korte tuinwandeling tijdens de Open Dag, voor de workshop van Patrys ging de hele groep mee op stap en Parkinsonpatiënten en hun mantelzorgers namen deel aan een korte meditatieve wandeling vanaf de theetuin De Wilde Framboos.

Of het nu gaat om een wandeling of het samen beleven van meditatieve momenten tijdens een meditatie-ochtend, STIL-AAN laat zich graag uitnodigen om speciaal voor jou of voor een groep een samenkomst op maat te maken.

De meditatie-ochtend vindt meestal plaats in Helmond, soms op verzoek op een andere locatie. Samen mediteren brengt een bijzondere atmosfeer met zich mee. Het kan je eigen beoefening inspireren en stimuleren om je eigen huis als herberg daarvoor open te stellen.

 Mediteren bij jou thuis?

Wil je STIL-AAN uitnodigen? Houd dan rekening met het volgende:
– je woont in zuid-oost Brabant of midden Limburg, op maximaal een half uur rijden vanaf Bakel;
– je huiskamer is beschikbaar tussen 8.45 en 11.45 uur op vrijdagmorgen;
– je hebt 6 stoelen beschikbaar (STIL-AAN zorgt voor meditatiekrukjes);
– eventuele huisgenoten zijn op de hoogte (zodat ook jijzelf volop mee kunt doen);
– je hebt zelf al eens deelgenomen aan de meditatie-ochtend op een andere locatie.

Even overleggen? Dat kan het beste via info@stil-aan.nl of via een bericht aan 06 – 49 37 34 46.

Wil je graag samen met STIL-AAN een wandeling organiseren? In één van de wandelgebieden rond Bakel? Of bij jou in de buurt? In overleg kan er veel.