Wil je oefenen met aanwezig zijn in het hier en nu of zoek je verlichting van de drukte in je hoofd of leven? Dat kan bij STIL-AAN, in Bakel of in Helmond of elders in Brabant en Limburg. Kijk bij Locatie en Kosten en Contact voor de praktische informatie.

Alle vaste activiteiten bij STIL-AAN in 2019 

Meditatiegroep:  op een vrijdagmorgen in de maand. De eerstvolgende datum is te vinden via Nieuws.

Wandeling:  de datum wordt bepaald in overleg via een app-groep. Aanmelden kan via 06 – 49 37 34 46. Via Nieuws vind je de volgende wandeling.

Kennismaken: gekoppeld aan de meditatie-ochtend, 11.30 – 12.00 uur te Helmond. Opgeven noodzakelijk.

Andere momenten

27 oktober 2019: zoals elk jaar is de laatste zondag van oktober de dag van de stilte. Door het hele land heen zijn activiteiten om het belang van stilte in en om ons heen te benadrukken en van die stilte te proeven. Stilte als bron waaraan je je kunt laven, stilte als medicijn.  STIL-AAN is bezig met de organisatie van een meditatieve rondgang.

Door het jaar heen: je mag je ook aanmelden als gastlocatie voor de meditatie-ochtend of STIL-AAN uitnodigen om een wandeling voor jou of een dierbare te organiseren. STIL-AAN stelt op aanvraag ook wandelingen samen die aansluiten op andermens workshop of viering.

Aankondiging meditatieve momenten door – voor STIL-AAN – bekende meditatie-leraren en andere begeleiders. Opgave via de websites hieronder:

Kijk in de agenda van Simsara, de landelijke stichting voor inzichtmeditatie:

https://www.simsara.nl/retraites-activiteiten

Kijk in de agenda van klooster Huissen, voor mantrazingen met Jan Kortie: 

https://www.kloosterhuissen.nl/programmas/muziek/programma.php?programmaID=1047