Nog geen meditatie-ervaring?  Of al vaker gemediteerd?

Of je nu pas begint met mindfulness of al langer mediteert, formeel of in je dagelijkse activiteiten, je bent van harte welkom om mee te doen.
Bij STIL-AAN oefen je om, zonder oordelen en met mededogen, aanwezig te zijn in het hier en nu, ook ten aanzien van je gewoontes, gedachten en pijn. Meedoen met STIL-AAN leidt tot wijsheid en vrede, binnen jezelf en in de wereld. Een overzicht van alle activiteiten vind je via deze link.

Aanbod buiten STIL-AAN in een notendop

Door – voor STIL-AAN – bekende meditatie-leraren of begeleiders. Opgave via diens websites hieronder.

Zoals: prachtig online aanbod van elke ochtend een live-Vipassana-meditatie van 30 minuten en een paar keer per week een live-lezing. Kijk bij www.30NOW.nl

Of kijk breder in de agenda van Simsara, de landelijke stichting voor inzichtmeditatie:

https://www.simsara.nl/retraites-activiteiten

Of onderzoek de weg naar binnen via het Centrum voor Stembevrijding, voor activiteiten als mantrazingen: 

https://centrumvoorstembevrijding.nl/aanbod-activiteiten/totaalaanbod-overzicht/

Gedegen meditatie-apps

De app Waking Up van Sam Harris heeft een uitgebreid aanbod aan oefeningen van verschillende leraren, van 5 tot 30 minuten en lezingen over de kracht van meditatie vanuit verschillende invalshoeken. In het Amerikaans, dat wel! Doe je mee met de 28-daagse Introductory course, dan regelt STIL-AAN 30 dagen gratis toegang voor je tot deze app. 

Voor dagelijks gebruik: Buddhify, korte meditaties op basis van moment van de dag of activiteit of gemoedstoestand, overzichtelijk kiezen uit een waaier.

 

Terug naar het aanbod van STIL-AAN.